BLOGAJÁNLÓ

Minden, amit a zöldtető építésről és az extenzív zöldtetőkről tudni szeretett volna...

Fito System Kft. - Extenzív zöldtetőépítés

Blog ajánló: Zöldtető építés oldalunkról

RSS ZÖLDTETŐ ÉPÍTÉS és KIVITELZÉS
 • ÉPÍTKEZÉS ELŐTT ÁLLÓK FIGYELMÉBE! 2021. március 11.
  Az extenzív zöldtető építése olcsóbb, mint a hagyományos cserépfedésű tető. The post ÉPÍTKEZÉS ELŐTT ÁLLÓK FIGYELMÉBE! appeared first on ZÖLDTETŐ ÉPÍTÉS és KIVITELZÉS.
 • A FITO SYSTEM KFT A LEGMEGBÍZHATÓBB CÉGEK KÖZÖTT 2021. február 4.
  A FITO SYSTEM KFT A LEGMEGBÍZHATÓBB CÉGEK KÖZÖTT A Fito System Kft 2020-ban, a legnehezebb gazdasági évben, a pandémia idején sem vesztett pénzügyi megbízhatóságából! Sőt, elnyertük a nemzetközi, objektív cégminősítő rendszer, a Bisnode „AAA” legmagasabb szintű tanúsítványát. Ilyen magas szintű, tripla „A” tanúsítvánnyal Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik. Ez azt jelzi, hogy a Fito […]
 • ZÖLDTETŐ EXTRA A HÍRLAP ÁRUSOKNÁL! 2020. december 28.
  Ez egy hiánypótló kiadvány a zöldtetők szakirodalmában, mert a leglényegesebb tudnivalók mellett azokra a kérdésekre fókuszál, amelyek nagyban meghatározzák egy zöldtető kivitelezésének, fenntartásának sikerét. The post ZÖLDTETŐ EXTRA A HÍRLAP ÁRUSOKNÁL! appeared first on ZÖLDTETŐ ÉPÍTÉS és KIVITELZÉS.
 • ZÖLDTETŐ RENDSZEREK HIÁNYOSSÁGAI A HAZAI PIACON 2020. augusztus 16.
  Összefoglalva: hosszú távon, egy emberöltőn keresztül működőképes zöldtetőt csak a vegetáció biológiai szükségleteit elsődlegesnek tartó és nem a technológiai profitot hajszoló technológiák fejlesztésével lehet. The post ZÖLDTETŐ RENDSZEREK HIÁNYOSSÁGAI A HAZAI PIACON appeared first on ZÖLDTETŐ ÉPÍTÉS és KIVITELZÉS.
 • MIKÉNT TEHERMENTESÍTIK A ZÖLDTETŐK A CSATORNAHÁLÓZATOT? 2020. június 20.
  Legutóbbi cikkem „Befürdött a főváros! - Pedig nem feltétlen kéne!” üzenete nem mindenkinek ment át. Többek számára nem volt egyértelmű, miért az egyetlen járható út a városi felhőszakadások csapadékmennyiségének a kordában tartására a zöldtetők építése. Erre kívánok választ adni. The post MIKÉNT TEHERMENTESÍTIK A ZÖLDTETŐK A CSATORNAHÁLÓZATOT? appeared first on ZÖLDTETŐ ÉPÍTÉS és KIVITELZÉS.
 • BEFÜRDÖTT A FŐVÁROS! – PEDIG NEM FELTÉTLEN KÉNE! 2020. június 19.
  Van lehetőség a klímaváltozás negatív következményeinek enyhítésére, az özönvizek csökkentésére, csak szándék kérdése! The post BEFÜRDÖTT A FŐVÁROS! – PEDIG NEM FELTÉTLEN KÉNE! appeared first on ZÖLDTETŐ ÉPÍTÉS és KIVITELZÉS.
 • ZÖLDTETŐ + NAPELEM = A NYERŐ PÁROSÍTÁS 2020. június 13.
  Napelemek hatásfokának növelése zöldtetőn. The post ZÖLDTETŐ + NAPELEM = A NYERŐ PÁROSÍTÁS appeared first on ZÖLDTETŐ ÉPÍTÉS és KIVITELZÉS.
 • ZÖLDTETŐK VILÁGNAPJA 2020. június 13.
  Zöldtetők. Hol és miként lehet zöldtetőket létesíteni? The post ZÖLDTETŐK VILÁGNAPJA appeared first on ZÖLDTETŐ ÉPÍTÉS és KIVITELZÉS.
 • A zöldtetők kevésbé ismert előnyei 2020. június 9.
  A zöldtetők néhány előnye már a köztudatba került, azonban most nézzük azokat is, amelyek kevésbé tudottak. The post A zöldtetők kevésbé ismert előnyei appeared first on ZÖLDTETŐ ÉPÍTÉS és KIVITELZÉS.
 • RENDHAGYÓ, MERŐBEN ÚJ EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLD HOMLOKZATA 2020. május 23.
  DÜSSELDORF MERÉSZ HÚZÁSA – LAND ART TÉRNYERÉSE A VERTIKÁLIS KERTÉPÍTÉSBEN. A városok fejlődésében egyre több lehetőséget kínál a zöld, mint építészeti elem. The post RENDHAGYÓ, MERŐBEN ÚJ EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLD HOMLOKZATA appeared first on ZÖLDTETŐ ÉPÍTÉS és KIVITELZÉS.

Ezt feltétlenül olvassa el!

TUDJA ÖN, HOGY EGY EXTENZÍV ZÖLDTETŐ ÉPÍTÉSÉNÉL MIKÉNT TUD LEGTÖBBET SPÓROLNI?

UGYE NEM AKAR RÁFIZETNI AZ EXTENZÍV ZÖLDTETŐJE ÉPÍTÉSÉRE?

Amennyiben Ön a legjobban és legolcsóbban szeretné kivitelezni extenzív zöldtetőjét, úgy közelebbről képet kell alkotnia a hazai zöldtetős piac kínálta lehetőségekről. 

Kövessen minket